Fullt Upp

Hej på er igen!

Min websnubbe på synaps brukar frekvent fråga mig varför jag inte bloggar oftare om vad jag gör. Det enkla svaret är: För att jag har fullt upp med att göra det jag gör!

Just den senaste månaden har jag flängt frenetiskt för att leverera allsköns olika verbala uppdrag.

Den stora uppgiften just nu är ett skapande skola-projekt på SiS-insitutioner där vi jobbar med digitalt berättande.Grymt kul att se vad som kan ske med kreativiteten om en får fria tyglar att rita, fota och filma allt vad en kan under en dag.

Dessutom så har jag levererat Visuell Spokenword om interaktionsdesign på C-awards i Norrköping. Av någon anledning så blir jag bokad på innovativa galor i just Östergötland. Någon som har en teori om varför?

Och roligaste förra veckan var att dyka upp på Borås Stads möte för skapande skola där rektorer och lärare från hela kommunen var samlade. Mitt uppdrag?
Att läsa handlingsplanen för Skapande Skola och presentera mina spontana idéer kring den. Förutom att stycka upp kanslisvenskan så levererade jag förslag om teatertwitter, skulpturogram och facebookupdatering av historiska händelser.

Jag har dessutom börjat lära mig hur jag kan använda min iPad för att göra föreläsningarna roliga för både mig och publiken, det är alltså ett Massivt Multiberättande i görningen när jag håller mina föreläsningar, föreställningar och språkbråk nu.

Hoppas vi ses snart via en projektor nära dig!