Nu händer det grejer igen!

En av de mer ovanliga pressbilderna från det förra urvalet. Passar på att använda mig av den innan de nya dyker upp. Foto: Michaela Åberg

Hey! Jag vet, jag vet att det inte alltid syns här att jag är upptagen. Ibland måste en ju faktiskt göra prylarna istället för att uppdatera om det en gör. Nu har dock tiden för bulletiner och utrop kommit. Jag har 4 nyheter som jag ymnigt gläds över.

ett.
I morgon 19/2 sätter vi igång med Poetry Slam i Jönköping, tänka sig. Henry Bowers är gästpoet, jag fungerar som eMCee (konferencier) och du behöver bara var dig själv. Kom och tävla, bedöm eller betrakta.

två.
Igår träffade jag Tobias Walka  som släpade runt mig i Borås kulturhus där han klickade kamera och riktade strålkastare. Resultatet förväntas bli sproilans nya pressbilder, detta innebär dock inte att några doldisar från förr inte kommer att dyka upp ibland (se ovan). Hur som haver ska det bli skönt att få lite nytt, fräscht och uppdaterat till hemsida, pressen och ditt privata album.

tre.
Sista februari och första mars är det Winter Word Festival i Strömstad minsann. Som eder personliga språkbråkare kommer jag både att uppträda och leda workshop i ett program fyllt av storheter som Olivia Bergdahl, Lotta Bromé och Lill Babs.

fyra.
Jag ska tamejtusan fara ända till Åbo för att föreläsa för gymnasieelever och lärare med min kära stridsmärr ”Språkbråk”. Detta sker den sjunde mars, så du får boka mig en annan helg.

Så, nu tillbaka till ritbordet. Jag håller på att fila på Språkbråk, planera skolprojekt och nätverka med nätverket ordkanon precis som vanligt. Vi ses när vi råkas, om inte förr.