På hemmaplan

Du ska ju som bekant inte kunna bli profet i din hemstad, uppenbarligen inte poet heller. Det har varit glest mellan gigen i Borås, jag har många skoluppdrag men få framträdanden här. För det mesta uppträder jag i Stockholmstrakten eller i Skåne. Oklart varför. Nu äntligen är jag på hemmaplan såväl pedagogiskt som poetiskt. Följande är högaktuellt.

1) Den här veckan kör jag ett skinande nytt skolprojekt på Sandgärdsskolan i Borås. Det gamla beprövade Poetry Slam har blivit utbytt mot ett Rebel Slam, där eleverna tolkar, skriver om och kommenterar svenska estradpoeter, läs mer på ordkanons hemliga sida.

2) På lördag 30/11 kommer jag att uppträda i Borås! Sådärja! Ni kommer att drabbas av valda delar Språkbråk och dessutom en hälsning från Delhi. Det blir högvarvad, högljudd och högoktanig spokenword.

Tillställningen kickar igång vid kl 19. Först duon a Dreamers Inn, sedan jag och avslutningsvis The Stomping Academy. Jag går på scen ungefär 19:45. Det är i en soft krogmiljö, kom dit lite innan och käka eller dyk upp precis när du känner för det. Vill du boka bord så gör du det här. Vill du bara stanna på en öl och kolla lite grand så gör du det.

Nu ser du till att pallra dig dit, det kan dröja ett decennium tills vi ses igen och jag vill inte missa dig.

Länk till evenemangsinbjudan här.